Kerklaan 49 & 51

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Soort huis:Geschakelde winkelpanden

Twee verhuurde geschakelde winkelpanden met inpandige bovenwoningen gelegen aan de Kerklaan nabij het Noorderplantsoen. Het object zal middels een vrijwillige veiling via Online Veilingmeesters worden verkocht.

 

Omschrijving:

Winkelruimte op de begane grond met achtergelegen magazijn en tuin. De ene bovenwoning, gelegen boven de winkel Kerklaan 51 (onderverhuur situatie), is bereikbaar via de winkel/het magazijn op de begane grond. Deze bovenwoning heeft geen eigen opgang. De andere bovenwoning, gelegen boven de winkel Kerklaan 49, is in gebruik als magazijn en gedeeltelijk in gebruik (slaapvertrekken) bij de huurder van de beide winkelpanden Kerklaan 49 en 51 en heeft eveneens geen eigen opgang. Het voorste gedeelte van de bovenwoning (boven de winkel Kerklaan 49) is op dit moment alleen bereikbaar middels de naastgelegen woning Kerklaan 47, eigendom van de huurder van de winkelpanden. De winkel op de begane grond heeft een vvo ca. 130 m² waarvan ca. 90 m² winkelruimte en ca. 40 m² magazijn.

 

Het object heeft op termijn veel potentie voor (gedeeltelijke) herontwikkeling. Hierbij zijn meerder opties mogelijk waaronder het creëren van meerdere appartementen. Door een architect is reeds een verkennend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden, dit onderzoek is op aanvraag beschikbaar. NB: De eventuele mogelijkheden voor herontwikkeling zijn natuurlijk indien nodig wel afhankelijk van toestemming van de daartoe bevoegde instanties.

 

Huurder:

Het object is momenteel als geheel verhuurd aan Copy Right, er is geen huurovereenkomst aanwezig. De huidige huur voor het gehele pand is € 12.396,- per jaar vrij van BTW.

 

Veilingvoorwaarden:

Voor de veilingvoorwaarden en verdere object informatie verwijzen wij u naar de site van de Online Veilingmeester.

 

Startprijs:

De genoemde prijs van € 300.000,- k.k. is een startprijs en dient ter uitnodiging om een bieding te doen.

 

Kijkdagen:

Op afspraak is het mogelijk op een van onderstaande momenten het pand te bezichtigen:

Vrijdag 20 november tussen 9:00 en 10:00 uur

Dinsdag 24 november tussen 9:00 en 10:00 uur

 

Aanmelden is verplicht en kan via de makelaar Allooy Vastgoed of Online Veilingmeesters.

In verband met het Coronavirus is een mondkapje dragen tijdens de bezichtigingen verplicht.

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:KerklaanHuisnummer:49 & 51Postcode:9717 HBPlaats:Groningen

Vraagprijs

€ 300.000,-

Kenmerken

AanvaardingEind 2020 StraatKerklaan Huisnummer49 & 51 Postcode9717 HB PlaatsGroningen Soort huisGeschakelde winkelpanden Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw VraagprijsStartprijs € 300.000,-k.k.

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google