Van Ketwich Verschuurlaan 105

Beleggingspand, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:81 m² Inhoud:265 m³ Soort huis:Appartement

Ruim appartement met veel mogelijkheden in de verkoop! Ideaal voor beleggers, starters of ouders met studerend kind. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, een lichte woonkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Daarnaast beschikt de woning over twee balkons. Eventueel is een uitbreiding van de woonkamer gemakkelijk te realiseren door de muur van de slaapkamer te verwijderen. Hierdoor creëer je nog meer lichtinval en grenst je woonkamer direct aan het balkon!

Het appartement is te gebruiken voor reguliere bewoning, voor ouders met studerende kinderen, maar ook zeer geschikt voor verhuur aan expats of een stel.

Indeling
1e verdieping:
Entree/hal: via de hal heb je toegang alle vertrekken in het appartement. Zeer lichte woonkamer (ca. 24 m2) met klein balkon. Ruime keuken (ca. 6 m2). Drie ruime slaapkamers (ca. 12 m2, ca. 12 m2 en ca. 10 m2). De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het ruime balkon (ca. 4 m2). Het is eventueel mogelijk deze slaapkamer bij de woonkamer te betrekken, waardoor je nog meer ruimte en licht creëert. Daarnaast is er nog een badkamer (ca. 3 m2) en separaat toilet aanwezig. In de hal is er nog een kast aanwezig met wasmachineaansluiting. Het appartement beschikt nog over een inpandige berging van ca. 7 m2.

Locatie
Het appartement is gelegen in “De Wijert”. Openbaar vervoer op loopafstand en heeft een directe verbinding naar zowel de Zernike campus als het centrum van Groningen. Het centrum van Groningen is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Daarnaast is het winkelcentrum Helperplein vlakbij, waar alle benodigde voorzieningen aanwezig zijn.

Oplevermogelijkheden
Oplevering is zowel leeg als in verhuurde staat mogelijk!
Het appartement is momenteel verhuurd en valt daarom buiten de opkoopbescherming. Het appartement is ideaal voor ouders met studerend kind, belegger, maar ook zeker voor starters. Er zitten tal van mogelijkheden in dit ruime appartement!

De huidige kale huuropbrengst per jaar betreft € 12.334,-

Bijzonderheden
- Actieve en gezonde VvE, bijdrage € 148,77,- per maand
- Volledig v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas
- Geen opkoopbescherming van toepassing
- Energie index 1.38

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:Van Ketwich VerschuurlaanHuisnummer:105Postcode:9721 SHPlaats:Groningen

Vraagprijs

€ 230.000,-

Kenmerken

AanvaardingBeschikbaar StraatVan Ketwich Verschuurlaan Huisnummer105 Postcode9721 SH PlaatsGroningen Woonoppervlakte81 m² Gebouwgebonden buitenruimte5 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud265 m³ Soort huisAppartement Type woningBeleggingspand Soort bouwBestaande bouw Vraagprijs€ 230.000 k.k.

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google