Korreweg 71 A

Beleggingspand, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:125 m² Inhoud:350 m³ Soort huis:Appartement

Te koop beleggingsobject met onttrekkingsvergunning voor vijf personen. Zeer geschikt voor ouders met studerende kinderen.

Hele object komt leeg per 31-12-2022. Rijksmonument gelegen in de populaire 'Korrewegwijk', nabij alle voorzieningen en de binnenstad. Ontzettend ruimtelijk gevoel, mede door de hoge plafonds en veel lichtinval. Het object is goed onderhouden. Ideaal voor ouders met studerende kinderen, beleggers of ontwikkelaars; er is een vergunning verleend voor transformatie naar drie appartementen.

Indeling
1e verdieping:
Entree/hal met trapopgang, slaapkamer (ca. 16 m2), slaapkamer (ca. 14 m2) met toegang tot het balkon (ca. 4 m2), werkkamer (ca. 5 m2), de keuken (ca. 6 m2) en het aparte toilet. Elke slaapkamer heeft ingebouwde kasten.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer (ca. 16 m2), slaapkamer (ca. 13 m2), werkkamer (ca. 5 m2), aparte wasruimte (ca. 5 m2) en de badkamer (ca. 3 m2). De slaapkamers hebben wederom inbouwkasten.

De woning is ontzettend ruim opgezet en door de hoge plafonds (ca. 3 meter) en veel lichtinval oogt het allemaal nog ruimer.

Locatie
Het object is gelegen in de populaire "Korrewegwijk" en ligt tussen de Zernike Campus en de binnenstad in. Binnen 5 minuten fietsen ben je in de binnenstad en met 10 minuten fietsen bij de Zernike Campus. Supermarkt en andere voorziening is op slechts 300 meter afstand en de bushalte stopt voor de deur.

Verhuurmogelijkheden
Het object komt leeg per 31-12-2022! Er zijn dus meerdere mogelijkheden voor de verhuur. Dit kan volgens de huidige onttrekkingsvergunning op groepscontract voor 5 personen. Potentiële jaarhuur groepscontract € 24.000,-
Er is ook een vergunning verleend voor transformatie naar 3 appartementen. Potentiële jaarhuur appartementen € 38.000,-

Bijzonderheden
- Onttrekkingsvergunning voor 5 personen;
- Komt leeg per 31-12-2022
- Rijksmonument;
- Veel verhuurpotentie;
- Vergunning verleend voor transformatie naar drie appartementen

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:KorrewegHuisnummer:71 aPostcode:9714 ACPlaats:Groningen

Vraagprijs

€ 450.000,-

Kenmerken

AanvaardingBeschikbaar StraatKorreweg Huisnummer71 a Postcode9714 AC PlaatsGroningen Woonoppervlakte125 m² Gebouwgebonden buitenruimte4 m² Inhoud350 m³ Soort huisAppartement Type woningBeleggingspand Soort bouwBestaande bouw Vraagprijs€ 450.000 k.k.

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google