Verkoopmakelaar in Groningen

De prijzen op de overspannen woningmarkt zijn hoger dan ooit. Misschien een goed moment om te verkopen? Bij Allooy kunt u terecht voor een gedegen advies en volledige ontzorging tijdens het verkoopproces van beleggingspanden in Groningen. Omdat de regels, spelers en het aanbod in elke stad anders zijn beperkt Allooy Vastgoed zich tot de stad Groningen.

Stap 1: Waardebepaling

Bent u benieuwd wat uw beleggingsobject in de huidige markt waard is?

Wij kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling doen van uw beleggingsobject.

Dit doen wij op basis van de huurgegevens, beknopte omschrijving van de huursituatie en de staat van onderhoud door de eigenaar (telefonisch of aan kantoor). Daarmee kunnen wij meestal vanaf afstand een waardebepaling maken. Zodoende kunnen wij uw huurders zoveel mogelijk ontlasten. Bezichtigen is in eerste instantie dus niet nodig.

Wanneer de indicatieve waarde voor u een aanleiding vormt om een eventuele verkoop te bespreken kan op basis van nadere informatie de indicatieve waarde worden uitgewerkt tot een vraagprijs. Als wij vervolgens het beleggingsobject te koop mogen aanbieden worden de vervolgstappen genomen.

Stap 2: Keuze verkoper

Keuze: “Onderhandse verkoop”

Via onderhandse verkoop zullen wij voor u een koper vinden op de vrije markt.

Naast het object te plaatsen op meerdere vastgoed sites (aanbieders) hebben wij vele onderhouden connecties met makelaars in omgeving Groningen.

Wij zijn dan ook zeer geschikt om u bij te staan bij de verkoop van uw beleggingsobject door middel van onderhandse verkoop.

Keuze: “Stille verkoop” 

Wist u dat het overgrote deel van de beleggingspanden nooit op de openbare markt komt?

Bij Allooy kunnen we uw pand ook via de “stille verkoop” aanbieden. Wij hebben een groot netwerk van eindbeleggers welke bereid zijn een marktconforme prijs te betalen.

Door ons netwerk weten wij bij voorhand al welke eindbeleggers geïnteresseerd zullen zijn in uw object.

Stap 3: Start verkoop

Als eerst zal een verkoopbrochure worden opgesteld. Deze bestaat uit de huurgegevens, fotorapportage, huurovereenkomsten, splitsingsakte etc.

Goede fotorapportage’s en de juiste informatie over het beleggingsobject kunnen door Allooy Vastgoed voor de verkoper worden opgemaakt. Dit stelt voorzichtigere kopers in staat het object beter in te schatten. Hierdoor ontvangt de verkoper meer biedingen en een hogere verkoopprijs.

Wanneer wij de verkoopbrochure voor het object hebben opgemaakt zullen wij in geval van “stille verkoop” potentiële kopers één-op-één gaan benaderen. Wij weten door ons netwerk bij voorhand al welke kopers geïnteresseerd zullen zijn in uw object.

Stap 4: Eind verkoop

Nadat er tussen de koper en verkoper een prijsovereenstemming tot stand is gekomen, wordt door ons de voorlopige koopovereenkomst opgemaakt en voorgelegd. Waarna de getekende versie wordt gestuurd naar de desbetreffende notaris.

In het enkele geval van verkoop met voorbehoud van financiering, wordt de notaris pas geïnformeerd  nadat de datum van het financieringsvoorbehoud is verlopen en er geen voorbehouden meer zijn.

Middels de afrekening bij de notaris worden ten tijde van het notarieel transport de door huurders betaalde waarborgsommen, lopende maandhuur en gemeentelijke belastingen en heffingen verrekend.

Beleggingspand verkopen

Allooy Vastgoed is onderdeel van een grotere vastgoed organisatie en kan via de stille verkoop door het grote netwerk snel potentiële kopers vinden voor uw beleggingspand. Bij Allooy kunt u terecht voor een gedegen advies en volledige ontzorging tijdens het verkoopproces van beleggingspanden in Groningen.

Krijg persoonlijk verkoop advies

Reeds verkochte beleggingsobjecten

Geïnteresseerd in het verkopen van uw beleggingsvastgoed in Groningen? Bekijk hier de beleggingspanden die wij recent hebben verkocht, dit doen wij voor particulieren en professionele beleggers.

Tuinstraat

Verkocht via stille verkoop.

Bovenwoning met hierin twee gemeubileerde appartementen welke in verhuurde staat is verkocht.

Tuinstraat

Oppenheimstraat

Verkocht via stille verkoop.

Bovenwoning met hierin vier studenten kamers, het pand is verkocht met omgevingsvergunning voor verbouw tot drie studio/appartementen.

Oppenheimstraat

Noorderbuitensingel

Verkocht via stille verkoop.

Kleinschalig appartementen complex gelegen aan een hofje naast het Noorderplantsoen. Bestaande uit 7 zelfstandige luxe appartementen welke in verhuurde staat zijn verkocht.

Noorderbuitensingel

Nieuwstraat

Verkocht via stille verkoop.

Bovenwoning met onttrekkingsvergunning voor verhuur aan vier studenten, de woning is middels een groepscontract verhuurd aan vier studenten.

Nieuwstraat

Nieuweweg

Verkocht via stille verkoop.

Bovenwoning met hierin 5 zelfstandige appartementen welke in verhuurde staat is verkocht.

Nieuweweg

Mutua Fidesstraat

Verkocht via stille verkoop. Bovenwoning met onttrekkingsvergunning voor verhuur aan drie studenten, de woning is middels een groepscontract verhuurd aan drie studenten.

Mutua Fidesstraat

Korreweg

Verkocht via stille verkoop.

Bovenwoning met hierin vier studentenkamers, het pand is verkocht met omgevingsvergunning voor verbouw tot twee luxe appartementen.

Korreweg

Korreweg

Verkocht via stille verkoop.

Bovenwoning met hierin vier studentenkamers, het pand is verkocht met omgevingsvergunning voor verbouw tot drie appartementen.

Korreweg

Diephuisstraat

Verkocht via stille verkoop.

Bovenwoning met hierin vier studenten kamers, het pand is verkocht met omgevingsvergunning voor verbouw tot drie studio’s/appartementen.

Diephuisstraat

Celebesstraat

Verkocht via stille verkoop.

Dubbele bovenwoning met hierin acht studenten kamers, het pand is verkocht met omgevingsvergunning voor verbouw tot zes studio’s/appartementen.

Celebesstraat

Celebesstraat

Verkocht via stille verkoop.

Benedenwoning met hierin drie zelfstandige luxe appartementen welke in verhuurde staat is verkocht.

Celebesstraat

Carolieweg

Verkocht via stille verkoop.

Twee winkelpanden met mogelijkheid voor herontwikkeling tot twee winkels met elk drie appartementen op de verdieping.

Carolieweg

Als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod beleggingsvastgoed?

Contactgegevens

Allooy Vastgoed B.V.
Boterdiep 54
9712 LR Groningen

050 211 20 77

info@allooy.nl
www.allooy.nl