Kwaliteit en service in het aankopen en verkopen van beleggingsvastgoed
Beleggingsobjecten op de beste locaties in Groningen
Doorlopend nieuw aanbod beleggingsvastgoed

Verkoopmakelaar

Indien u uw beleggingspand wilt verkopen, kiest Allooy er voor om uw pand zo breed mogelijk in de markt te zetten voor maximaal bereik. Enerzijds om voor u de beste deal te sluiten en anderzijds om transparant te blijven. Een helder en duidelijk verkoopproces minimaliseert het risico van vriendjespolitiek en belangenverstrengeling. Indien u uw vastgoed onder de radar wil verkopen kan dat natuurlijk ook. We bespreken samen aan wie we uw vastgoed aanbieden en hoe het verkoopproces er uit zal zien.

Lees meer over verkoop

Aankoopmakelaar

Indien u vastgoed wil aankopen maar geen goede ingang hebt, kan Allooy Vastgoed u ook helpen. Tijdens een bak koffie bespreken we uw wensen, eisen, budget en vertellen we u wat de mogelijkheden zijn. Wanneer Allooy Vastgoed een belegging tegenkomt die voor u interessant kan zijn, kunnen we snel met u schakelen. Allooy Vastgoed behartigt uw belangen en gebruikt haar jarenlange ervaring om alle kansen en risico’s van het object in kaart te brengen.

Lees meer over aankoop

Aanbod beleggingspanden

Wilt u beleggen in vastgoed in Groningen? Bekijk hier ons huidig aanbod aan beleggingspanden. Wij verkopen beleggingspanden voor zowel particulieren als professionele beleggers. Ons aanbod bestaat uit studentenpanden, appartementen, ontwikkeling proposities en hoogwaardig ontwikkelt vastgoed.

Aanbod beleggingsvastgoed

Vastgoedpartners

Wij werken samen met een team van ervaren vastgoedspecialisten uit andere werkvelden binnen de Calculus Groep. Van vergunningen en bouwtekeningen tot verbouwing en inrichting, wij kunnen u op al deze uiteenlopende vlakken bijstaan. Deze lijnen zijn kort, onze partners zijn allemaal gevestigd in ons kantoor aan de Oosterkade in Groningen.

Wie zijn wij?

Roelof Bleeker Beleggingsmakelaar | Mede-eigenaar Allooy Vastgoed B.V. Roelof Bleeker heeft ruim 10 jaar ervaring als beleggingsmakelaar en kan u daarnaast alles vertellen over het succesvol beleggen in vastgoed. In 2018 heeft Roelof Bleeker Allooy Vastgoed B.V. opgericht en is hij voor zichzelf begonnen. Nick Liewes Vastgoedmanager | Mede-eigenaar Allooy Vastgoed B.V. Nick Liewes heeft jarenlange ervaring binnen alle facetten van het vastgoedbeheer. Van commercieel beheer tot technisch beheer, Nick Liewes weet hoe het beste rendement behaald kan worden op uw vastgoed. Herald Buss Officemanager | Verhuur/Vastgoedbeheerder Allooy Vastgoed B.V. Herald Buss heeft jarenlange ervaring wanneer het aankomt op officemanagement, verhuur en het beheer van vastgoed in Groningen. In zowel langdurige verhuur als shortstay management en alles wat hierbij komt kijken.

Als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod beleggingsvastgoed?

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google