Valkuilen vereniging van eigenaren

Wanneer een gebouw is opgesplitst in appartementsrechten is er altijd een Vereniging van Eigenaren (VvE) die zorgt voor het onderhoud en het beheer van het gehele complex. Het is belangrijk om te weten dat zodra u een appartement koopt, u van rechtswege lid bent van de overkoepelende VvE. Een inactieve VvE kan u geld kosten, het is dus van belang dat u goed kijkt naar de gezondheid van de VvE, voordat u een appartementsrecht koopt.

Huishoudelijk regelement

Het kan voorkomen dat de VvE als onderdeel van de splitsingsakte een huishoudelijk regelement heeft toegepast. In het huishoudelijk regelement kunnen regels staan als het maximaal aantal verhuurbare kamers per appartement. Ook kan hierin vermeld staan of kortstondige verhuur (Airbnb) toegestaan is. Kortom: Een gezonde VvE kunt u veel geld schelen en door het goed doornemen van de splitsingsakte bent u op de hoogte van de regelgeving van de VvE. Een goede verkoopmakelaar heeft deze stukken altijd paraat, dus deze krijgt u altijd te zien.

Specialist in Groningen

Kwaliteit en Service: dit zijn de kernwaarden waar Allooy voor staat. Wij focussen ons op de aan- en verkoop van beleggingspanden in Groningen. Alle panden in onze portefeuille zijn gelegen op de beste locaties van Groningen. Daarnaast doen wij iedere dag ons best om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij werken samen met een team van ervaren vastgoedspecialisten uit andere werkvelden. Van vergunningen en bouwtekeningen tot verbouwing en inrichting, wij kunnen u op al deze uiteenlopende vlakken bijstaan. Deze lijnen zijn kort, onze partners zijn allemaal gevestigd in ons kantoor aan de Oosterkade in Groningen. Voor vragen, advies en aanbod van beleggingsvastgoed kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google

Contactgegevens

Allooy Vastgoed B.V.
Boterdiep 54
9712 LR Groningen

050 211 20 77

info@allooy.nl
www.allooy.nl