Koeriersterweg 8A

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Soort huis:Studentenpand

Object verhuurd t/m 31-07-2023, kale huurprijs €21.600,- per jaar! Beleggingsobject met onttrekkingsvergunning voor 5 personen gelegen in de Zeeheldenbuurt. Het object komt leeg per 31-07-2023 en is dus geschikt om te verhuren op groepscontract of voor ouders met studerend(e) kind(eren). Potentiële kale jaarhuur €24.000,-

Indeling

Koeriersterweg 8A 2e verdieping
Entree/hal, slaapkamer (ca. 17 m2), slaapkamer (ca. 15 m2) die via openslaande deuren toegang geeft tot het ruime balkon (ca. 5 m2). De keuken (ca. 5 m2) geeft wederom toegang tot het balkon. In de hal bevindt zich een apart toilet. Onder de trap zit een trapkast met wasmachine-aansluting.

Koeriersterweg 8A 3e verdieping
Toegang tot de badkamer (ca. 2m2), op deze etage bevinden zich twee dubbele kamers, met apart slaapgedeelte en woonkamer met eigen keukenblok. De dubbele kamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 18 m2 en de dubbele kamer aan de voorzijde een oppervlakte van ca. 22 m2.

Koeriersterweg 8A 4e verdieping
Een zeer ruime zolderverdieping met veel lichtinval en wederom een eigen keukenblok. De zolderverdieping heeft een oppervlakte van ca. 23 m2.

Locatie

De Koeriersterweg bevindt zich in de Zeeheldenbuurt en op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Groningen. Openbaar vervoer is op loopafstand en het stadspark is niet ver van de woning gelegen.

Verhuurmogelijkheden

Het object is verhuurd t/m 31-07-2023. Mogelijkheid is het verhuren op basis van een groepscontract, potentiële huuropbrengst €24.000,- per jaar. Uiteraard is het object ook zeer geschikt voor ouders met studerend(e) kind(eren).

Bijzonderheden

  • Komt leeg per 31-07-2023;
  • Onttrekkingsvergunning voor 5 personen;
  • Hoge plafonds en veel lichtinval;
  • Potentiële huuropbrengst €24.000,- per jaar
Lees hele omschrijving

Adres

Straat:KoeriersterwegHuisnummer:8APostcode:9727 AAPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatKoeriersterweg Huisnummer8A Postcode9727 AA PlaatsGroningen Soort huisStudentenpand Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google