Wat is vastgoedbeheer?

Voor veel mensen lijkt vastgoedbeheer een zakelijke dienst, echter is vastgoedbeheer voor particulieren ook heel interessant.

Stel, u heeft uw eigen beleggingspand of woning maar u verblijft in het buitenland of u heeft zelf niet de kennis of tijd om het vastgoed te beheren en er het meeste uit te halen. Hier is een makkelijke oplossing voor: vastgoedbeheer. Dit houdt in dat het beheer en de verhuur van uw woning of beleggingspand wordt uitbesteedt aan een professionele beheerder in ruil voor meestal een percentage van de huuropbrengst.

Wat nou als u zelf wel de financiën of onderhoud van uw woning of beleggingspand wilt doen? Binnen het vastgoedbeheer kan er vaak gekozen worden voor financieel, technisch en commercieel beheer of een combinatie van deze opties.

Welke mogelijkheden zijn er binnen vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer kan al uw zorgen wegnemen wanneer u in vastgoed wilt beleggen.

  • Financieel beheer houdt in dat u zelf niet bezig hoeft te zijn met de administratie. De huur wordt geïnd, belastingen en andere kosten betaald en wanneer een huurder niet betaald hoeft u er zelf niet achteraan.
  • Technisch beheer zorgt ervoor dat u niet hoeft bezig te zijn met het onderhoud, reparatie vragen van uw huurder en afhandeling van reparaties.
  • Commercieel beheer zorgt ervoor dat uw woning of beleggingspand een zo hoog mogelijk bezettingsgraad heeft met de beste huurder en huurprijs.

Waarom gebruik maken van vastgoedbeheer?

Wanneer u voor volledig vastgoedbeheer zou kiezen hoeft u nauwelijks meer zorgen te maken om uw vastgoed. Daarnaast zijn er nog meerdere redenen om gebruik te maken van vastgoedbeheer:

  • Particulieren beleggers willen belasting besparen
  • U heeft geen kennis van de wet- en regelgeving
  • U heeft geen zin om het beheer zelf uit te voeren
  • Zorgt voor continuïteit zelfs als u zelf op vakantie bent etc.
  • Vastgoed is niet uw corebusiness
  • Optimalisatie van uw vastgoed nastreven

Hoe kan vastgoedbeheer u belasting besparen?

Heeft u een woning of beleggingspand in privébezit? Wanneer uw belegging in box 1 valt, betekent dit dat u belasting moet betalen over uw huurinkomsten en verkoopwinst. De belastingdienst kijkt hierbij streng naar hoever u zelf met uw belegging bezig bent. Een makkelijke manier om dit te vermijden is het inschakelen van een vastgoedbeheerder. Hierdoor valt uw belegging in box 3 en behaalt u het meeste rendement uit uw vastgoedbelegging.

Meer weten over privé of zakelijk?

Specialist in Groningen

Wij werken samen met meerdere vastgoedbeheerders in Groningen en weten welke beheerder bij uw vastgoed past.

Kwaliteit en Service: dit zijn de kernwaarden waar Allooy voor staat. Wij focussen ons op de aan- en verkoop van beleggingspanden in Groningen.
Alle panden in onze portefeuille zijn gelegen op de beste locaties van Groningen. Daarnaast doen wij iedere dag ons best om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wij werken samen met een team van ervaren vastgoedspecialisten uit andere werkvelden. Van vergunningen en bouwtekeningen tot verbouwing en inrichting, wij kunnen u op al deze uiteenlopende vlakken bijstaan. Deze lijnen zijn kort, onze partners zijn allemaal gevestigd in ons kantoor aan de Oosterkade in Groningen.

Voor vragen, advies en aanbod van beleggingsvastgoed kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google

Contactgegevens

Allooy Vastgoed B.V.
Boterdiep 54
9712 LR Groningen

050 211 20 77

info@allooy.nl
www.allooy.nl