Bekemaheerd 49

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Perceel:1 are en 36 centiare m² Soort huis:Tussenwoning

Degelijk beleggingsobject met onttrekkingsvergunning voor verhuur aan studenten. Deze tussenwoning gelegen in de wijk Beijum is centraal gelegen met om de hoek de Albert Heijn. Het centrum van Groningen en het Zernikecomplex zijn gelegen op 15 minuten fietsafstand. Doordat het object per (uiterlijk) 1 februari 2021 vrij van huur is, is het object zeer geschikt voor ouders met studerende kinderen, verhuur middels groepscontract of transformatie tot (drie) appartementen.

De potentiële huuropbrengst per jaar is in de huidige staat ca. € 16.800,- Bij verbouw naar drie appartementen is een huuropbrengst van ca € 27.500,- mogelijk.

Indeling

Begane grond, hal, gemeenschappelijke woonkeuken, kamer met toegang tot de achtertuin met berging, hal, toilet, trapopgang richting de eerste verdieping.

Eerste verdieping, drie kamers waarvan de twee kleinste kamers nu aan één huurder zijn verhuurd, badkamer met ligbad, toilet en badkamermeubel. Overloop richting de tweede verdieping.

Tweede verdieping, ruime overloop, CV-ketel, wasmachine aansluiting en de vijfde kamer. Het is mogelijk op deze etage aan de achterzijde een dakkapel te plaatsen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:BekemaheerdHuisnummer:49Postcode:9737 PRPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatBekemaheerd Huisnummer49 Postcode9737 PR PlaatsGroningen Perceel1 are en 36 centiare m² Soort huisTussenwoning Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw Bouwjaar1980

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google