Duindoornstraat 30

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:115 m² Soort huis:Tussenwoning

Kamerverhuurpand met verleende omgevingsvergunning voor verbouw tot twee appartementen. Het object is voor verhuur zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Zernikecomplex.

Het object is momenteel in gebruik als studentenwoning met vier kamers en gemeenschappelijke woonkamer op de begane grond. Voor de verhuur aan maximaal 3 studenten zijn de benodigde vergunningen aanwezig. De woning kan bij verkoop leeg en vrij van huur worden opgeleverd.

Onderstaand de beknopte informatie; bij interesse sturen wij u graag de uitgebreide verkoopbrochure met hierin de bouwtekeningen, omgevingsvergunning, fotoreportage en overige informatie.

Herontwikkeling
Naast de mogelijkheid tot verhuur in de huidige staat is het mogelijk het object te verbouwen tot 2 appartementen. De omgevingsvergunning voor verbouw is (onherroepelijk) verleend. De appartementen hebben na verbouwing een grootte van 60 en 46m².

Potentiële netto huuropbrengst na verbouw: € 24.000,- (per jaar)

Huidige Indeling
Begane grond: Entree/hal met trapopgang en toilet, ruime en lichte woonkamer van ca. 30m² met open keuken, vanuit de woonkamer toegang tot de achtertuin gelegen op het westen.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 18m², 11m² en 6m², eenvoudige badkamer voorzien van douche en wastafel.
Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken overloop, twee slaapkamers van ca. 15m² en 16m², stookruimte met plek voor wasmachine en droger, slaapkamer van ca. 16m² met toegang tot het dakterras van ca. 15m² gelegen op het zuiden.

Huidige netto huuropbrengst: € 14.400,- (per jaar)

Locatie
Het object is gelegen aan de Noordzijde van de stad Groningen in de wijk Selwerd. Het pand is gunstig gesitueerd ten opzichte van het Zernikecomplex (drie minuten fietsafstand). De binnenstad van Groningen is binnen tien minuten per fiets te bereiken. Verder zijn in de directe omgeving meerdere supermarkten en winkels op loopafstand gelegen.

Bijzonderheden:
- aanvaarding in overleg;
- oplevering kan leeg en vrij van huur;
- voorzien van dubbelglas en gedeeltelijk kunststofkozijnen;
- mogelijkheid tot het vergroten van netto huuropbrengst;
- ook geschikt voor ouders met studerende kinderen;
- notaris keuze is Hoekstra & Partners te Groningen.

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:DuindoornstraatHuisnummer:30Postcode:9741 NRPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatDuindoornstraat Huisnummer30 Postcode9741 NR PlaatsGroningen Woonoppervlakte115 m² Soort huisTussenwoning Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw Bouwjaar1969

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google