Herestraat 92

Beleggingsobject, Bestaande bouw

Ontwikkelpropositie

Kantoor/winkelpand met verleende omgevingsvergunning voor verbouw tot kantoor/winkelruimte op de begane grond (150 m2) en vier luxe vrije sector appartementen (60 m2) op de verdiepingen. Het transformatieplan is te vinden in de volledige verkoopbrochure.

Omschrijving object

Ruim kantoor/winkelpand in de binnenstad van Groningen. Het pand is de afgelopen jaren in gebruik geweest als kantoorruimte. Door de gemeente Groningen is een vergunning verleend voor opbouw van één extra woonlaag. Hierdoor kunnen op de verdiepingen vier appartementen met twee slaapkamers met eigen badkamer worden gerealiseerd.

Verhuur mogelijkheden

In Groningen is een toenemende vraag naar luxe zelfstandige woonruimte zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Het object is voor verhuur aan expats gunstig gelegen in de binnenstad van Groningen, centraal station (5 min loopafstand), RUG (10 min fietsafstand), Zernikecomplex (15 min fietstafstand) en de Eemshaven (30 min auto afstand).

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:HerestraatHuisnummer:92Postcode:9711 LLPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatHerestraat Huisnummer92 Postcode9711 LL PlaatsGroningen Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw VraagprijsGroningen

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google