Helper Oostsingel 4

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:113 m² Inhoud:440 m³ Soort huis:Studentenpand

Op een prachtig gelegen locatie, een rijks(monumentaal) studentenpand van maar liefst 113 m2 met onttrekkingsvergunning voor 4 personen. Het pand is gelegen nabij winkelcentrum Helperplein, de bushalte is om de hoek en binnen 10 minuten fietsen zit je in het centrum van Groningen. Het pand heeft veel ruimte, maar door de hoge plafonds oogt dit nóg veel ruimtelijker. In 2021 is er een nieuwe CV-ketel geplaatst. Op dit moment staat er een (dubbele) kamer leeg. Ideaal voor ouders met studerend kind of beleggers.

Indeling
Helper Oostsingel 4 (1e verdieping)
Entree, keuken (ca. 10 m2) met toegang tot het balkon. Slaapkamer 1 met erker (ca. 14 m2), aan de straatkant wat zorgt voor leuk uitzicht en veel lichtinval. Slaapkamer 2 (ca. 20 m2), zeer mooie en ruime kamer, grote raampartijen, veel lichtinval én voorzien van twee inbouwkasten.

Helper Oostsingel 4 (2e verdieping)
Overloop/hal, slaap- of woonkamer (ca. 10 m2) met toegang tot het balkon (ca. 4 m2). Slaapkamer met veel licht en mooi uitzicht (ca. 13 m2) gelegen aan de straatkant. Deze twee kamers staan nu leeg! Slaapkamer (ca. 16 m2) met inbouwkast en wederom veel lichtinval.
De kamer heeft een speelse indeling door een inham in de kamer.

Locatie
De Helper Oostsingel ligt nabij winkelcentrum Helperplein, loopafstand van de bushalte en op 10 minuten fietsen naar de binnenstad. Een rustige en prettige omgeving, met de mogelijkheid om reuring op te zoeken in de binnenstad.
Al met al een locatie die door huurders als zeer prettig wordt ervaren!

Verhuurmogelijkheden
Momenteel is het object verhuurd voor € 11.376,-, de lege kamer is niet in deze huurprijs meegenomen. De potentiële huurprijs bedraagt € 18.276,-, dit is op basis van het woning waarderingstelstel voor kamers (WWS). De kamers die momenteel leeg staat, is een van de mooiste van het object. Ideaal voor ouders met studerend kind of beleggers.

Bijzonderheden
- Nieuwe CV-ketel uit 2021;
- Mooi pand aan de Helper Oostsingel;
- SNN-subsidie waardevermeerdering t.w.v. €4.000,- beschikbaar;
- Grootste kamer is leeg;
- Zeer goed verhuurbaar en veel huurpotentie;
- Rijksmonument (subsidies voor onderhoud);
- Kozijnen hebben onderhoud nodig;
- Hogere huren mogelijk door monumentale status

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:Helper OostsingelHuisnummer:4Postcode:9722 ATPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatHelper Oostsingel Huisnummer4 Postcode9722 AT PlaatsGroningen Woonoppervlakte113 m² Gebouwgebonden buitenruimte9 m² Inhoud440 m³ Soort huisStudentenpand Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google