Sabangplein 8 a/b

Beleggingspand, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:76 m² Inhoud:275 m³ Soort huis:Appartement

Beleggingsobject met potentie; ruime bovenwoning verdeeld over twee verdiepingen (Sabangplein 8A en 8B). De eerste verdieping wordt bewoond door twee personen. De bovenste verdieping (studio) mét dakterras, wordt bewoond door een persoon.

Indeling Sabangplein 8A:

Entree/hal, toegang tot drie (slaap)kamers. Aan de voorzijde bevinden zich twee (slaap)kamers (ca. 12 m2 en 5 m2). Aan de achterzijde bevindt zich een grote slaapkamer (ca. 15 m2) met eigen keukenblok. De huurder die de kamers aan de voorzijde huurt heeft zijn eigen aparte keuken (ca. 5 m2). De overloop geeft tevens toegang tot de badkamer met toilet en wastafel (ca. 2 m2). Via de keuken heb je toegang tot het gedeelde balkon (ca. 4 m2).

Onder de trap naar boven bevindt zich nog een trapkast voor opbergruimte.

Indeling Sabangplein 8B:

Entree, ruime studio met openkeuken (ca. 24 m2), aparte badkamer (ca. 2 m2) en ruim dakterras (ca. 19 m2).

Locatie
De ruime bovenwoning met twee appartementen is gelegen in de populaire Korrewegbuurt op een steenworp afstand van het UMCG en het Noorderplantsoen. Binnen een paar minuten fietsen ben je in de binnenstad.

Openbaar vervoer, basisscholen, supermarkten en horeca zijn vanaf object binnen enkele minuten te bereiken. Er is een directe verbinding naar de Hanze en de RUG.
Parkeren kan met een parkeervergunning of betaald parkeren.

Verhuurmogelijkheden
Beleggingsobject met potentie. De huidige kale jaarhuur betreft € 13.560,-.
Sabangplein 8A is verhuurd aan twee personen en Sabangplein 8B aan één persoon. Het is mogelijk om voor 8A en 8B een kale huurstroom van €750,- per appartement te realiseren, wat neerkomt op een totale huurstroom van €18.000,- per jaar.

Bijzonderheden
- Nog geen aardbevingsschade gemeld
- Nog geen aanspraak gemaakt op SNN-subsidie
- Twee zelfstandige woningen
- Kozijnen verdienen wat onderhoud. Verdere onderhoud is redelijk.

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:SabangpleinHuisnummer:8 A/BPostcode:9715 CXPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatSabangplein Huisnummer8 A/B Postcode9715 CX PlaatsGroningen Woonoppervlakte76 m² Gebouwgebonden buitenruimte23 m² Inhoud275 m³ Soort huisAppartement Type woningBeleggingspand Soort bouwBestaande bouw

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google