Dirk Huizingastraat 9

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:260 m² Inhoud:750 m³ Soort huis:Herenhuis Aantal kamers:15

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand met 15 kamers (met eigen keukenblok) op steenworp afstand van het UMCG. Het pand wordt vrij van huur opgeleverd. Er is een (onherroepelijke) omgevingsvergunning door de gemeente Groningen verleend om het pand te transformeren tot negen zelfstandige appartementen variërend van 24m2 tot 50m2. U kunt er ook voor kiezen om het pand voorlopig te exploiteren als kamerverhuurpand en het pand, wanneer het u uit komt, te verbouwen tot zelfstandige appartementen.Potentiële netto huur in huidige staat: ± € 52.000 op jaarbasis Potentiële netto huur na transformatie ± € 85.000 op jaarbasisVoor de volledige informatie, plattegronden en vergunningen kunt u de brochure downloaden.

Kerngegevens

  • Aanvaarding in overleg
  •  Pand met ontwikkelpotentie
  •  Op steenworp afstand van het UMCG  Zeer gunstige locatie t.o.v. het centrum, de Zernike Campus en uitvalswegen
  • Alle vergunningen in orde
Lees hele omschrijving

Adres

Straat:Dirk HuizingastraatHuisnummer:9Postcode:9713 GLPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatDirk Huizingastraat Huisnummer9 Postcode9713 GL PlaatsGroningen Woonoppervlakte260 m² Overige inpandige ruimte0 m² Gebouwgebonden buitenruimte0 m² Inhoud750 m³ Soort huisHerenhuis Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw Bouwjaar1922 Soort dakplat Aantal kamers15 Vraagprijs825.000

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google