Gasthuisstraatje 9, 9 a & 9 b

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:200 m² Aantal Appartementen:3 Soort huis:Appartement

Algemene beschrijving object

Uniek beleggingsobject gelegen op een toplocatie in het centrum van Groningen. Dit geheel verhuurde beleggingsobject betreft een rijksmonumentaal pakhuis daterend uit 1750 dat onlangs is getransformeerd tot drie luxe appartementen met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Tijdens de transformatie is het pand volledig gestript en duurzaam verbouwd. Hierdoor heeft het pand de karakteristieke details behouden van een pakhuis uit 1750, en is het tevens uitgerust met alle moderne luxe voorzieningen. Kenmerkende details van het pakhuis zijn de rondboogvensters, hijsbalk, sporenkap en hijsrad. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en verhuurd aan expats. Kortom; een zeer courante en toekomstbestendige belegging!

Kerngegevens

  • Volledig verhuurd
  • Netto jaarhuur  49.500,-
  • Totale bruto vloeroppervlakte 200 m2
  • Rijksmonument
  • Asbestvrijwaring
  • Gelegen op een toplocatie in het centrum
  • Verkoop inclusief inventaris
  • Voor meer informatie download de volledige verkoopbrochure.
Lees hele omschrijving

Adres

Straat:GasthuisstraatjeHuisnummer:9Postcode:9712 ASPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingBeschikbaar StraatGasthuisstraatje Huisnummer9 Postcode9712 AS PlaatsGroningen Woonoppervlakte200 m² Aantal Appartementen3 Soort huisAppartement Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw Bouwjaar1737

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google