Noorderbinnensingel 15 & 16

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:860 m² Perceel:480 m² Inhoud:2500 m³ Aantal Appartementen:11 Aantal kamers:11

Uniek beleggingsobject gelegen op een toplocatie nabij het centrum van Groningen. Dit geheel verhuurde beleggingsobject betreft een recent opgeleverd appartementencomplex bestaande uit elf luxe appartementen met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Tijdens de transformatie is het pand volledig gestript en duurzaam verbouwd. Hierdoor heeft het de karakteristieke details van een pand uit 1900, maar voelt het qua wooncomfort als nieuwbouw. Bij de realisatie is rekening gehouden met de duurzaamheid o.b.v. energietransitie. Zo zijn alle appartementen gasloos, is het pand volledig geïsoleerd, zijn alle ramen voorzien van HR++ beglazing en zijn er in totaal 86 zonnepanelen geplaatst. Alle appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming en zijn voorzien van een warmwaterpomp. Kortom; een zeer courante en toekomstbestendige belegging!

Kerngegevens

  • Volledig verhuurd.
  •  Huurgarantie, geen klein onderhoud en geen leegstand risico. ▪
  • Totale bruto vloeroppervlakte 860 m2.
  •  Energiezuinig (energielabel A+ en A)
  •  Voorzien van 86 zonnepanelen.
  •  Asbestvrij.
  •  Garantie op uitgevoerde bouwwerkzaamheden. 
  • Gelegen op een toplocatie t.o.v. het centrum.

Locatie

Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Groningen aan de rand van het Noorderplantsoen. Meerdere supermarkten, restaurants en winkels bevinden zich op loopafstand.

Download voor de volledige beschrijving van dit beleggingsobject de verkoop brochure

.

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:NoorderbinnensingelHuisnummer:15 & 16Postcode:9712 XBPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatNoorderbinnensingel Huisnummer15 & 16 Postcode9712 XB PlaatsGroningen Woonoppervlakte860 m² Gebouwgebonden buitenruimte45 m² Perceel480 m² Inhoud2500 m³ Aantal Appartementen11 Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw Bouwjaar1860 Aantal kamers11

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google