Aquamarijnstraat 1

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:760 m² Perceel:376 m² Inhoud:2330 m³ Soort huis:Woonboerderij Aantal kamers:34

Deze belegging betreft een voormalig schoolgebouw met statig voorhuis, welke in 2018/2019 is getransformeerd tot een wooncomplex bestaande uit 18 zelfstandige appartementen. Tijdens de transformatie is het pand volledig gestript en opnieuw ingedeeld, inpandig is alles nieuw. Bij interesse kunt u de uitgebreide verkoopbrochure downloaden, met daarin alle plattegronden, huuroverzicht en overige documentatie.

Kerngegevens

  • Volledig verhuurd
  • Netto jaar huur € 168.500,-
  • Volledig geïsoleerd (energielabel A+ en A++)
  • Voorzien van zonnepanelen
  • Garantie op uitgevoerde bouwwerkzaamheden
  • Zeer gunstige locatie t.o.v. het centrum, de Zernike Campus en uitvalswegen

Indeling

Oorspronkelijk bestond het gebouw uit een voorhuis (directiewoning/Friesestraatweg 418) en een schoolgebouw (Aquamarijnstraat 1). In het voormalige schoolgebouw zijn in totaal 16 zelfstandige wooneenheden gerealiseerd bestaande uit 10 splitlevel en 6 studio-appartementen (energielabel A++). Splitlevel appartementen (10) De splitlevel appartementen hebben een gemiddelde GO van 34m2. Indeling: woonkamer met open keuken (ca 15m2), badkamer met toilet, trapopgang naar het ruime slaapgedeelte (ca 12m2) met inbouwkast. Alle splitlevel appartementen zijn voorzien van vloerverwarming. Studioappartementen (6) De studioappartementen op de bovenste woonlaag hebben een gemiddelde GO van 24m2. De appartementen zijn voorzien van woon/slaapgedeelte met open keuken, badkamer met toilet en bergruimte op “zolder”. De zolder is te bereiken middels een verplaatsbare trap. Deze appartementen zijn voorzien van centrale verwarming met radiatoren. Voorhuis In het voorhuis (de voormalige directiewoning) zijn daarnaast 2 ruime driekamerappartementen gerealiseerd. Deze driekamerappartementen beschikken over een woonkamer en twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer (energielabel A+).

Locatie

Het object is gelegen aan de noordzijde van de stad Groningen, in de wijk Vinkhuizen. Het pand is zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het Zernike complex (drie minuten fietsafstand). Door middel van de speciaal aangelegde fietsroute cq. fietssnelweg tussen het Zernike en het centrum is de binnenstad binnen tien minuten per fiets te bereiken. Verder zijn in de directe omgeving meerdere supermarkten op loopafstand en is in slechts één autominuut is de westelijke ringweg te bereiken.

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:AquamarijnstraatHuisnummer:1Postcode:9743 PAPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatAquamarijnstraat Huisnummer1 Postcode9743 PA PlaatsGroningen Woonoppervlakte760 m² Overige inpandige ruimte10 m² Perceel376 m² Inhoud2330 m³ Soort huisWoonboerderij Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw Bouwjaar1908 Soort dakplat Aantal kamers34

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google