Floresplein 2B

Beleggingsobject, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:90 m² Soort huis:Studentenpand

BELEGGINGSOBJECT MET ONTTREKKINGSVERGUNNING VOOR 4 PERSONEN;
Op een mooie locatie ligt dit studentenpand met een woonoppervlakte van 90 m2 met onttrekkingsvergunning voor 4 personen. In 2022 is er een nieuwe dakkapel met kunststofkozijnen en HR++ glas geplaatst.

INDELING
FLORESPLEIN 2B (1E VERDIEPING)
Entree, keuken (ca. 6 m2) met toegang tot het balkon. Slaapkamer 1 met veel lichtinval (ca. 14 m2), voorzien van eigen keukenblok en gelegen aan de straatkant wat zorgt voor een prettig uitzicht. Slaapkamer 2 met rondom ramen en wederom veel lichtinval (ca. 17 m2), zeer mooie en ruime kamer en voorzien van eigen wasbak. Naast de trapopgang een apart toilet met fonteintje.

FLORESPLEIN 2B (2E VERDIEPING)
Overloop/hal met wasmachine aansluiting, slaapkamer 3 (ca. 12 m2) met eigen keukenblok, in deze slaapkamer wordt een nieuw dakraam met HR++ glas geplaatst. Slaapkamer 4 (ca. 12 m2) met nieuwe dakkapel (2022), hierdoor extra leefruimte en veel lichtinval, deze huurder heeft nog een extra kamer (ca. 5 m2). Badkamer met douche in bad (ca. 2 m2).

LOCATIE
Het Floresplein is gelegen in de populaire Korrewegwijk. Het pand heeft mooi uitzicht op de Floresvijver, waar het in de zomer gezellig druk is. Aan de overkant van de Floresvijver zit de Albert Heijn en met 5 minuten fietsen ben je in de binnenstad van Groningen.

Al met al een locatie die door huurders als zeer prettig wordt ervaren!

VERHUURMOGELIJKHEDEN
Momenteel is het object verhuurd voor € 14.160,- kale huur per jaar. De contracten zijn voor onbepaalde tijd.

BIJZONDERHEDEN

- Nieuwe CV-ketel uit 2018;
- Nieuwe dakkapel met kunststofkozijnen en HR++ glas (2022);
- Aardbevingsschade niet geclaimed;
- SNN-subsidie waardevermeerdering t.w.v. €4.000,- beschikbaar;
- Geen actieve Vereniging van Eigenaars

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:FlorespleinHuisnummer:2 BPostcode:9715 HJPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatFloresplein Huisnummer2 B Postcode9715 HJ PlaatsGroningen Woonoppervlakte90 m² Soort huisStudentenpand Type woningBeleggingsobject Soort bouwBestaande bouw

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google