Parkweg 92 a

Beleggingspand, Bestaande bouw
Woonoppervlakte:113 m² Inhoud:376 m³ Soort huis:Appartement

Te koop beleggingsobject met onttrekkingsvergunning voor vier personen! Zeer geschikt voor ouders met studerende kinderen.

Het object is gelegen in de populaire Rivierenbuurt en is redelijk onderhouden. De achterzijde van het object zijn v.v. kunststof kozijnen en dubbel glas. Een courant beleggingsobject, op een goede locatie, met een goede huurstroom.

Indeling
Entree, trapopgang naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
Via de hal heb je toegang tot de slaapkamers. De grootste slaapkamer (ca. 18 m2) heeft een eigen fonteintje en openslaande deuren naar het balkon. De slaapkamer aan de voorzijde (ca. 15 m2) heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. De kleinste slaapkamer (ca. 6 m2) heeft wederom een eigen fonteintje en toegang tot een eigen balkon van ca. 2 m2.

De keuken is simpel, maar ruim. Voldoet aan de benodigdheden voor een studentenpand en heeft genoeg werkruimte. Via de keuken heb je ook toegang tot het balkon van ca. 4 m2.

3e verdieping:
Via de hal heb je toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer aan de voorzijde (ca. 17m2) heeft wederom weer veel lichtinval wegens de grote raampartijen. De hal geeft ook toegang aan de kleine kamer aan de voorzijde (ca. 7m2). Aan de achterzijde heb je nog twee slaapkamers (ca. 16 m2 en 6 m2), waarbij de kleine kamer een eigen fonteintje heeft en tevens toegang geeft tot het balkon van ca. 4 m2.

Locatie
Het appartement is gelegen in de populaire Rivierenbuurt. Voor studenten een ideale plek, gezien het slechts vijf minuten fietsen is richting het Centrum. Daarnaast is het openbaarvervoer en andere voorziening op loopafstand te bereiken.

Verhuurinformatie
Momenteel zijn de kamers verhuurd en komt er een kamer vrij per 31-07-2022. De kale huurstroom bedraagt € 18.240,- per jaar.

In de toekomst is er ook potentie voor een groepscontract, waardoor de huurprijs gebaseerd kan worden op basis van de WWS-punten van de gehele woning. Oftewel, vrije sector verhuur. De potentiële jaarlijkse kale huurstroom is € 19.200,-

Bijzonderheden
- Onttrekkingsvergunning voor vier personen
- Achterzijde volledig v.v. kunststof kozijnen en dubbel glas
- CV ketel uit 2019
- Huidige jaarlijkse kale huurstroom €18.240,-

Lees hele omschrijving

Adres

Straat:ParkwegHuisnummer:92 aPostcode:9725 EMPlaats:Groningen

Kenmerken

AanvaardingVerkocht StraatParkweg Huisnummer92 a Postcode9725 EM PlaatsGroningen Woonoppervlakte113 m² Gebouwgebonden buitenruimte9 m² Inhoud376 m³ Soort huisAppartement Type woningBeleggingspand Soort bouwBestaande bouw

Foto's

Kaart

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Ontvang ons nieuwste aanbod als eerste in uw mailbox. Schrijf u nu in en u bent op de hoogte nog voordat panden op Funda staan.

Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod

Reviews

Bevalt uitstekend

"Allooy Vastgoed heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aankopen van nieuwe objecten. Professionele partij die ik van harte aanbeveel!”

Wouter Cruiming op Google
Goede ervaring

"Uitermate goede ervaring met deze mannen! Top service.”

Pascal de Lang op Google
Professioneel

"Roelof Bleeker en team zijn professioneel, altijd bereikbaar, deskundig, transparant, vertrouwd en eerlijk! Zodra ik vastgoed wil kopen stap ik naar de heer Bleeker.”

Ilhan mansiz op Google
Veel kennis

"Goed advies gekregen van Roelof Bleeker over de aankoop van een beleggingsobject. Ik heb Allooy Vastgoed leren kennen als een vriendelijke en professionele organisatie met veel kennis van de Groningse beleggingsmarkt.”

David Koops op Google
Gepassioneerd

"Roelof Bleeker en personeel zijn gepassioneerd, hebben verstand van zaken, en zetten de klant voorop. Alleen naar lovende woorden voor deze groep. ”

Sebas van Gils op Google